ABSTRACTE O FIGURATIU

ABSTRACTE O FIGURATIU

31 March, 2017
0 Comments

Segueixo amb el run-run al cap des de que vaig participar a Les Mil i una Nits parlant de la Samantha i les noves nines sexuals que s’estan fent avui en dia. Un dels grans missatges del programa és que la tecnologia pot jugar al nostre favor de cara a dur-nos a un nivell més enllà del plaer sexual. I no em refereixo a la màquina de tenir sexe que proven en Silvester Stallone i la Sandra Bullock a Demolition Man. Em refereixo a contactes més íntims, més corporals.

Potser és una obvietat dir que la nostra sexualitat està limitada pel nostre cos. Per molt que m’agradi fer sexe sota l’aigua, si no tinc brànquies, no podré estar-m’hi tant de temps com voldria. O el fet de tenir només dos braços fa que si els he de fer servir tots dos per a aguantar la meva postura corporal, no em quedin mans per a estimular al meu company de jocs. Preciado ja deia que amb la pròtesi transcendiríem el nostre propi cos i podríem anar més enllà. Tenir sexe amb parts insospitades de la nostra morfologia. Que no fossin només els genitals els que ens ho proveïssin. Per a l’autor, el més gran exponent era el dildo. I jo em pregunto, ja que hem de fer eines que ens permetin aquesta fugida de la biologia, com han de ser? Han de ser dildos realistes, figuratius, amb les seves diverses tonalitats de pell i rugositats que simulen vasos sanguinis? O han de ser més abstractes. S’obren dues línies de disseny aquí. Com a humans tenim la tendència a decantar-nos sempre pel que és conegut i anar a replicar la natura. La natura humana vull dir. Que sí, ens permetrà tenir els beneficis d’aquesta doncs per alguna cosa ha estat creada després de milers d’anys d’evolució, però també les seves deficiències.

Em comentava el Sergio, creador de la Samantha, que el cos de silicona amb el que va començar a treballar el proveïen de fàbrica amb una cavitat oral que anava cap al cervell, i no coll avall. I que ell però va haver de demanar una variació doncs tenia la intenció de situar el processador central de la nina al seu cap. No vaig poder contenir un comentari tipus “home, és una barbaritat que per a fer sexe oral amb una nina li acabis fotent el penis fins al mig del crani” a la que una de les contertulianes va respondre “però és anatòmicament millor, menys forçat”. I ostres, té raó. El penis en erecció s’ergueix amunt, doncs està pensat per a penetrar vagines ja siguin panxa enlaire o boca terrosa, però no per a penetrar boques (això no serveix per res… per a la reproducció), que tenen el conducte de la laringe coll avall. Cosa que em porta a pensar, els dissenyadors de joguines eròtiques figuratives hauran de fer un mix entre joguines que siguin plenament funcionals per a les actuals tendències de la sexualitat humana al mateix temps que continuïn mantenint l’aspecte antropomòrfic al que estem acostumats. (així doncs, no calia posar-li el cervell a la Samantha al cap, sols dins del cos).

Diferent ho té qui dissenyi joguines més abstractes, que es centrin a la funció més que no pas en laforma. Un clar exemple està en el Oh Venus! de la Venus O’hara, un estimulador femení que defuig del format clàssic al que els fabricants ens tenen acostumats. Fruit del seu coneixement del cos i de les zones erògenes, del tipus d’estimulacions que li causen plaer. Una eina revolucionària que obre les portes a grans canvis. I seguint aquesta estela però de forma menys novedosa estan aquelles persones que redueixen al mínim les necessitats estructurals d’una joguina. Com ara les vagines en llauna com a masturbadors masculins. Si el que cal és un canal on introduir el penis, que sigui fet d’un material agradable, i amb unes rugositats interiors tals que garanteixin l’estimulació, tota la resta és superficial. Potser no cal tant sols ni que li diguem “vagina” en llauna, que ja no són ni tant sols vagina. Traient el que és superflu per a l’eina ens pot portar a formes molt diferents del model original. Cal veure només els braços mecànics que han anat substituint als operaris en les fàbriques de cotxes. O les dues fotografies que il·lustren aquest article. Quina creieu que ha realitzat un millor treball de simplificació?

baile-temptation-passion-lady m9vd7l7tjwxxffhkv6bv


Join our
mailing list

to stay up date

Please enter a valid e-mail