Biopic

BIOPIC

Vaig néixer a Barcelona el 1980, i vaig créixer en el si d'una família dedicada a les ciències de la salut i l'educació. Fill i net de farmacèutics, i amb grans referents familiars dins de l'escola progressista catalana (mètode Montessori), se'm va inculcar des de ben petit la importància del desenvolupament del potencial vital de les persones i la preservació de la seva salut i benestar.
Un cop finalitzada la meva primera llicenciatura, vaig iniciar la meva carrera professional en l'àmbit de l'educació no formal i de valors, especialitzant-me ràpidament en l'educació afectiva i per la salut. Treballant des de les entitats sense ànim de lucre, en atenció i inserció social de joves, dones d'entorn penitenciari i immigrants, les necessitats detectades en les persones amb les que tractava, em van fer plantejar un gir en la meva carrera professional i reorientar-me vers l'atenció clínica.
Sense abandonar la meva activitat laboral en el camp de l'atenció social i l'educació, vaig decidir cursar una segona llicenciatura, psicologia. Abans de finalitzar aquesta, em vaig anar especialitzant en el que era la meva passió, l'atenció afectiva i sexual.

Actualment, sóc llicenciat en psicologia, màster en sexologia clínica i salut reproductiva, màster en investigació en sociologia, postgraduat en educació afectiva i per la salut, postgraduat en teràpia de parella, amb especialitats en diversitat sexual i gay affirmative psychology. Amb més de cinc anys d'experiència en atenció clínica i elaboració de programes d'intervenció educativa i social, compagino aquestes activitats amb la col·laboració en programes radiofònics de divulgació i en la redacció d'articles de psicologia i sexologia en revistes tant generalistes com especialitzades.
He participat com a ponent en congressos de sexologia i sociologia (Madrid 2006, Màlaga 2014, Còrdova 2015, Màlaga 2016, Dubrovnik 2016, Gijón2016, Madrid 2016, Praga 2017) i he realitzat xerrades i ponències davant l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i les Balears, l'Escola Industrial de Barcelona, la Facultat de Psicologia de la UB, i la UPF, el Col·legi Oficial de Podòlegs de Catalunya, entre d'altres.
Actualment sóc vicepresident del grup de treball en Sociologia de la Sexualitat de la Federación Española de Sociología, estic realitzant el doctorat en sociologia de la sexualitat i ultimant les intervencions als futurs congressos de sexologia de Barcelona 2018 (del que estic al comitè organitzador) i al de Ciutat de Mèxic del 2019.

Join our
mailing list

to stay up date

Please enter a valid e-mail